I hvilke situasjoner er du avhengig av god lyd på ørene?

Jeg er stort sett avhengig av god lyd til ørene. Når jeg går til skolen, når jeg er på skolen, når jeg jogger, går turer, tar buss, når jeg leser, gjør lekser, for å konsentrere, når jeg er alene og når jeg er med venner. Aller mest trenger jeg god lyd på ørene når jeg skal hjem i helgene. Å bruke seks lange og kjedelige timer hver eneste helg bare på buss, kan det fort bli kjedelig. Bose OE2i audio headphones henter virkelig fram dybden og klarheten i yndlingsmusikken din. Den tynne hodebøylen og de myke øreputene gir en ekstra behagelig passform. Ved hjelp av den kombinerte fjernkontrollen og mikrofonen på ledningen, får du også praktisk tilgang til Apples Iphone, Ipad og Ipod.

Hodetelefonene kommer i sort eller hvit, og kan lett brettes sammen og puttes i veska eller bagen. Et perfekt produkt for deg som vil ha god lyd uansett hvor du er!


Klikk her for mer info om konkurransen!

ask me

Heyå! (siden Ida synes jeg blogger lite) Bare fordi eg ble spurt om en spørsmålsrunde av frøken eikaas, skal jeg ha en spørsmålsrunde! på forhånd, plis ikke spør om kjedlig stuff. det gidder jeg ikke svare på, spør random. eller, du bestemmer :)

JA, så bare FYR LØS! her skal det gå fort i svingene, yo!


Thumbs up for spørsmålsrunde! me want


//http://weheartit.com/entry/21011891

Hva synes du?

http://twitter.com/#!/Mariellmadjac


Hey, jeg har twitter. Det er fun, tihi. Follow meg, mehe. Mariell

Seksten år gammel jente fra den vestlige byen Florø. Elsker godteri, mat og venner. Følg meg på twitter.

arkiv

Mai 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011design

Hanne