Mitt verste mareritt

Oh lord.. I dag tidlig ble mitt verste mareritt oppfyllt. I flere dager har jeg gått å tenkt på det verste, drømt om det verste, hatt dårlig magefølelse, også i dag tidlig skjedde det. Alle i klassen trekte hver sitt kort, på de kortene sto det hva vi skulle ha om i medietentamen. Vi tok rekkefølgen alfabetisk, person etter person. Det minket på de beste tingene. Så var det min tur, min tur til å trekke en lapp. Jeg hadde den dårlige magefølelsen, jeg visste jeg kom til å få en drittoppgave. Jeg kom opp i AVISJOUNALISTIKK, hallo?? Jeg kan ikke skrive. Så helt siden klokken ni i dag tidlig har jeg surfet på nettet etter informasjon om snus som øker risikoen for kreft. Ringt røketelefonen og greier. Informasjon har jeg nok av. Men det aller største problemet mitt er å bruke all informasjonen til å sette sammen en god og strukturert tekst. Nå gjenstår bare 150 stygge ord, så er reportasjen min ferdig <3<3


Et bilde av meg som Sandra tok på Lørdag elns, står sånn btw på en ødelagt bro, som er over en elv, wuhu

I

I morgen skal vi ha medietentamet på skolen. Noe som jeg gruer meg til. Vi kan komme opp i foto, grafisk-design, film, journalistikk(?) og web-design. Jeg har i hvertfall ikke lyst til å komme opp i journalistikk, grunnet at jeg har skrivevansker eller film fordi jeg ikke liker å filme og redigere.. For meg hadde det vært best å komme opp i foto, eller grafisk-design, fordi det er det jeg er flinkest til. Web-design funker også bra, i og med at jeg fikk 5+ på nettsiden som jeg lagde tidligere i år. 

Hvis jeg kommer opp i jounalistikk eller film, blir sikkert noen av reaksjonene mine slike utover dagen:

Har jo null peiling på hvordan man skriver jounalistikk en gang (?)

2409512 inspoi samme båt

De aller fleste har en person de kan gå til, uansett hva. En person som forstår deg, som sier i fra, støtter deg og forteller deg ting hvis du tenker feil. Noen som hjelper deg ved en hver anledning. Som ikke svarer nei eller jeg gidder ikke. Det er herlig å ha en slik person å kunne gå til. Som er i samme båt, stopper å løpe når jeg blir sliten. Rett og slett mett av sår, så derfor legger du plaster på det.


Ingeborg, Sofia og Marie tre herlige venninner som jeg tok bilde av på 17 mai.

videoblogg slash spørsmålsrunde soon

Fordi jeg ikke er noe spess flink til å skrive, og har god til i livet mitt. Skal jeg heller ta spørsmålsrunden på video, det blir tüft da! Men kanskje litt lol og da, men sammadet. idk. Her er sånn btw et bilde av meg (jeg tuller, det er flere)

det var fuckings disturbing med all denne bildeskiftingen når jeg skulle skrive ass.

sa du godteri? fuckit jeg har nøtter

Hej alleihopa! 
I dag har jeg sovet, våknet, spist eple, sminket og stellet meg, tatt buss og stakk på byn med flickörnä mine! Men jeg er trøtt og sliten som vanlig. Har handlet inn thil jentekveld med chicas i kveld, men siden jeg ikke kan spise godteri så kjøpte jeg meg nøtter for faen, faen ta den jævla godteloven til meg og eikaas da, kjenner et stort savn på sjokolade og annet candy. Menmen jeg gleder meg. Men må ta en kopp med kaffê før jeg stikker opp på holten, er jævlig trøtt for tiden.. Men jee, (vet ikke hva jeg skal skrive). Blogger lite fortiden, lite blogglyst og slike saker og ting som går på tur i hodet mitt.
Ha en fin kveld, her er bilde av meg med midskill og sideskill, hoho. Har på meg blazer i dag, tenk. Hva synes du jeg kler best med midt- eller sideskill? Jeg synes sideskill. wih. Brillene er bare megarandom, de skal egentlig ha øyne elns. Herregud, så random dårlig blogging, forventer ikke at noen skal lese dette her, haha! :)Er chips godteri?

no, i don't need alcohol to have fun


#HappyNevYear!

koser meg med to fine jenter *hjerte*har nettopp kommet inn døren etter å ha vært ute i snøen å leika oss, tihi.. Vi har rosa sjaker og rosa neser, er jo litt søtt det da. Nå skal vi kose oss og bare , kulan! 

have a happy holiday!

GeoDaSilva: I'll Do You Like A Truck -- å likelike I'll do it like a truck. osv ...

Tornerose sov i hundre år

Etter å få det jeg ønsket til middag i går, som var noe salt kjøtt, og bestevenninnen dro hjem i syv tiden. La jeg meg godt ned under dyna for å sove. Åh så gooodt! :) sov helt til en våt jævla bikkja kom inn på rommet mitt og opp i senga  mi, fml. Ville sove mer. Men som ble umulig ettersom rommet var fyllt med lys. Og spotifyspillelisten min var sann nesten utspillt. k9z. Hadde da sovet i 16++ timer, ikke så mye ettersom jeg ikke har fått sovet ut ennå.

Hvor lenge sov du?

fuck yeah

artig bilde

to kule jenter, ja

Penger fått, penger brukt. En stykk jente fattig blitt.

Penger fått, penger brukt. En stykk Mariell fattig blitt.

Endelig er en stykk Mariell nesten ferdig med det som heter julegaver. Har serr nesten ingen penger igjen på kortet. sadface.. Har såvidt kjøpt noe til meg selv, *ikke stolt/stolt* over meg selv. Tror jeg er ferdig, siden jeg alle på listen er strøke ut, med mindre jeg har glemt å skrive noen opp. Joda, da får jeg vel ta det senere. 

I Bergen by i dag så var det proppa fullt med mennesker, køer så lang som en tunell. Gatene var på en mengde med innbyggertallet i Kina. Var max stress å gå i gatene i dag. Er serriøst sick sliten i dag og. Har lyst å legge meg ned til å sove, men har ikke lyst siden jeg våknet halv ett i dag. Skal bli godt å sove, i kveld da. Men først skal jeg se på Dagfinn Lyngbø, Ka e vitsen?  


Ikke smile, ikke le, ikke vise tenner. En, to, tre!

en dag i Bergen by

Har da storkoset meg i Bergen med Cecilie, Rafnhild og Sunni *hjertehjerte*. Har klart å fått meg fine gnagsår på tærene mine og slitte hela. Lol. Dagens høydepunkt men som var dagens pine var vel da en random dame skulle stikke en stor nål inni navlen min også måtte jeg betale for det etterpå? wtf.. LOL. men jaja, nå har jeg vertfall piercing i navelææn, wiho. Synes det var litt vondt jeg, eneste negative med det er at jeg ikke kan ligge på magen, bruke høytlivkjole eller bade i saltvann og jeg må rense den, fml .. joda. Litt av min dag, har kjøpt meg myemye, men kan desverre ikke legge ut bilde fordi alt er julegaver. k9z


Meg og Cecilie spiser billig burger flere ganger daglig


Cecilie fant en brudekjole som hun skal gifte seg i 


Orgasme garanti, gittt


Møtte på han nissefar på galleriet vi. Han lyste opp den mørke kvelden vår 

 

nervøse faen

den grå fargen illustrerer hvordan jeg ser på livet mitt.
Ansiktsutrykken kan du tyde selv, jeg er sulten, har hjertebank
har vondt i magen
nervøs som faen...

... wish me luck ♥

medietentamen

I går skulle vi trekke hva vi kom opp i tentamen. Da kom jeg opp i grafisk design, der jeg skulle lage en meny og en annonse til kantinen vi har på skolen. Den er helt enkel og ok, ikke for mye stæsj på den. Har bare prtscr, så er ikke skikkelig kvalitet. men whatever. Er heller ikke helt ferdig

joda, er sikkert litt småfeil her. tralalala

Hva synes du?

Julekalender-luke #10&11

Heldig jeg er heldig som har en så søt mamma som lager julekalender til meg ♥ Hver dag så sier hun: hmm, hva skal jeg finne på til deg i dag da? heheLitt skuff at jeg egentlig bestilte svampebobdeksel også fikk jeg denne rosa kaningreien da. Aner virkelig ikke hva det er for noe, sikkert noe chinise-opplegg, men skal nå bruke den, var jo litt søt også. Også i går såg jeg tidenes kuleste t-skjorte på h&m, den var gul også et søtt fjes på, nemlig svampebob, k9z. Fant den på guttebarneavdelingen .. men den passet da, akkurat. Skulle bare hatt den i en str større. Så da skal stemoren min inn på Tirsdag også kjøpe den til meg ♥ lovit

Hva fikk du i julekalenderen din?

it's the greatest time of year

Alle vet hva som skjer i desember måned! Det er nemlig tiden da alle husene blir pyntet med advendtstaker, julestjerner i vinduene, juletrærene i hagen, julelys på husene. Gatene blir fyllt med julelys og juletrær. Butikkene skal være fyllt med julepynt og spille god gammeldags julemusikk. Julehandelen av julegaver, og lommeboken blir tom. Du skal ha noe å glede deg til hver morgen, da kan du opne julekalenderen din, og det er en mindre dag til julaften. Det er tiden da du skal høre julemusikk samtidig bake kakemenn og pepperkake, bygge pepperkakehus med familien og drikke julegløgg. Lukten av julemat og smaken av julebrus.. Mmmmmmm, ekte christmasfeeling  //wehearit - lagde noen kolasjer med bilder fra weheartit.

Hva synes du om bildene?
Gleder du deg til jul? 

 

just waiting

En bildeserie av meg siden jeg venter på at Solveig skal bli ferdig med et eller annet, sånn at vi kan fikse oss til juleballer i kveld! skal du på juleball?

Sleeping is my drugsøndag tredje, nei fjerde desember 2011

Hei hå! Hoppsannlilå!

Ja, altså nå atm. chiller jeg i verdens beste seng, med den superdeilige dyna over meg, puten bak ryggen og Cecilie til venstre for meg. Cecilie fjerner sminken og ser på webcamvideoer av meg, superdupercool! Skriver som faen bare for å få laget et innlegg til Daniel Martin Strøm Søreng, Mats Johnsen og Ida-Louise Eikås. Cecilie ser på jomfru i nød og jeg er sulten som vanlig. Er komt på linje fire nå ja, heftige greier. Vil dere se et bilde av hvordan hånden min ser ut? 


Dritfint skille sant? lysbrun og rosa, fine greier det ja!


Tommel op for skille og bittelitt mas på blogging.
Bilde tatt 04.12.11 kl 03.00 faktisk, visst du lurte er det for ti minutter siden når jeg skrev dette tenk!

Men har null peil på hva jeg skal skrive, blogginnlegget hadde mye mening. Men skulle hvertfall nevne Daneil først da, så Mats og Ida. Fine mannogkvinnfolk, hygglige er de og. Kjenner ikke Daniel og Mats så godt heller da, men snille er det. Ida også da seff!

 


Kaicers Orchestra - Maestro (favorittsangen til Mats)


In Flames - Alias (favorittsangen til Ida)


http://www.youtube.com/watch?v=Qqt1c71BphY
Breaking Benjamin - Follow me
(favorittsangen til Cecilie atm)

Daniel vet jeg ikke, lol

>trykker du her, så ser du en konsert av In Flames i Oslo, og Daniel og Mats står fremst. Mats har btw blå genser. Ser du han?<

Jaaaa, hva synes du?

nytt design
Satt her med lillebroren min og hadde nada ting å gjøre på. Satt å leste på forskellige blogger og la merke til at flere av bloggene hadde design fra Kine Skjerpen. Så kikket jeg på bloggen hennes da. Så fant jeg et design jeg likte og lagde en enkel header på fem minutter, men ser det er en del småfeil på den men samma det! Redigerte effektene på noen bilder. Og padam, et nytt design på 10 minutter! Ble litt fornøyd jeg :)

Hva synes du? 

en to tre, jeg busser hjem


Techno remix 2012 | creds til Miriam! 

atm sitter jeg på bussen på vei hjem. Så har lært meg å få til wifi hotspot på mac'en, creds til Madeleine! Så chiller jeg bare med musikk og er sulten, hehe! Har bare spist sjokolade i dag og en pakke med nudler, kjenner at magen min begynner å brommer som en trakror å greier. Skal bli deilig å komme hjem, ettersom det er en ting jeg skal få gjort. Blandt annet være med en venninne som jeg ikke har vært med på et halvt år, jentekveld, sjekke ut det nye rommet mitt, være med familien. 
stygt-arkivbilde

er du trøtt?

Er du trøtt og sliten sann som meg? Det er i allefall eg. Bare chilla med the big bang theory, favorittserien min <3<3<3<3 "I'm not crazy, my mother got me tested!" Sheldon Cooper, Iloveyou! Så ser jeg på jueballkjoler, heheh!hva er din favorittserie?

no more drittavis!

For noen uker siden fikk vi et prosjekt på skolen, og der skulle vi nemlig lage en skoleavis. Og jeg ble da grafisk ansvarlig og med i nytt og aktuellt redaksjonen, så da fikk jeg et stort ansvar sammen med Janne'Grete. Dette gikk jo sann nesten litt fint, ok minus kan jeg vel si. Klassen ble enige om at avisen skulle hete iPausen, navne var jo ganske bra selvom jeg var ganske skeptisk i begynnelsen.

Vi fikk inn noen saker for en stund siden, men først i går. Dagen før avisen skulle trykkes vikk vi inn nesten alle sakene som var. Samtidig med mye kaos, feil, retting ++. Tror aldri jeg har vært så stresset før. Fikk serriøst lyst til å rive av meg hodet, å bare legge meg ned å dø. 

Vi satt jo på skolen fra skolestart som var halv 9, men meg klokken 10 siden jeg klarte å forsove meg. Vi satt på skolen fra skolestart til klokke halv fuckings 3 midt på natten. Men med stor hjelp av hybelkanina samt klassekameraten min Alice Beate fikk vi det til.

Neste morgen fikk vi avspasserin til 10, da hadde både meg og Alice planer om å ta oss god til til å lage oss god frokost med kaffi. Så klokken kvart på 10 lå jeg i sengen å våknet av meg selv så sov jeg på klokken. Faen klokken er kvart på ti. Da fikk vi ikke dette til.
    Da vi kom på skolen å skulle skrive ut avisa, hadde jeg plassert sidene på feile ark. Så hele avisen var sidene plassert random, var sikkert bare halve avisa der sidene var plassert riktig. Men jaja, det var den avisa. Man lærer av sine feilHar du noen gang laget an avis?

kabosh sa hodet mitt
(pga. jeg så greys i dag)

Den dunka, det stikke, det er smertefullt. Det banker, kjenner ut som hjertet ditt er i hodet og banker en million trilliar ganger i sekundet. Øynene lukkes, men så opnes.  Boom boom kabosh, sa det vesle lille hodet mitt. Inn i munnen gikk det en paracett og inn i munnen litt vann. Så var det senga. God, god natt. 

Skal stå opp 20 minutter før, slik at jeg får tid til å finne kle, pakke sekken, stelle meg, lage kaffi, spise frokost og gå på skolen. 

Så da slukte jeg paracetten med litt vann å sa natta. Natta!Bare for å legge ut et bilde, fant jeg et random bilde fra sommerjobben min i sommer. Looking good!

Hadde du sommerjobb?

midtskill, museflette, brille, bok, skjorte og slips &#9829;

The Smooth Orchestra ? A Walk In The Black Forest TRYKK FOR NYDELIG VAFFELSANGjust chillin with mah nøøørd 

mat &lt;3

Jeg er sulten, har ikke spist siden fredag klokken 1900. eller jo en pk med nudler lørdag kl 1800 .. jeg tenker på maaaaat <3<3

Me and my BFF4 (?) 

Å ligge på sofa, kan føre til skader.

Makrell har fått en stykk skada arm. Hun lå på sofaen å spillte QuadraPop på mobilen til Anna. Grunnen til at hun har en stykk skadet arm er at når hun lå på sofaen å spillte. Lå hun med venstrearmen oppå sofaarmen. Slik at "kanten" stakk rett inni armen der musklane våre er. Når hun tapte spillet etter sikkert en halvtime +-, røyste hun seg opp. Og hun klarte ikke å strekke ut armen skikkelig. Å løfte et glass var veldig tungt for hun. Det verker når hun rører på den. Dette har altså vart i noen timer nå, og er ennp ikke gått over. Hun håper på at dette vil gå over i løpet av natten, slik at hun kan bruke armen i morgen :)

Så pass på! Pass på hvordan du ligger på en sofa, det kan føre til skader!


Tok nettopp ansiktsmaske med Anna da, så ble eg ganske så pen. Ser ut som en maursluker

Har du opplevd dette? 

på medie og kommunikasjon leker vi små barn

Heihå og hoppsann! 
Atm, sitter jeg i klasserommet. Og vi maler, har malet CMYK tingen/sirkelen, skal straks til jølster for å være med fine kvinnfolk. Bare for dere som vil lese eller se på bloggen så her har dere noe. Om to minutter klokken er nå 14:3, stikker jeg til Vassenden. Da skal jeg kose meg. wiii! skulle egentlig bake muffins hos janne med ++ folk, men så skjedde det noe. Så jeg kan ikke bli med.

Vi har da altså malet dette,  Er jeg flink? :)

CYA, stakk til Vassenden.

Et budskap fra meg til akkurat deg!

Dere har vel lagt merke til at jeg nesten bare legger ut sånne weheartitbilder for tiden? Jo, det er fordi jeg ikke har en shit å blogge om. Så da bare legger jeg ut noe som jeg legger ut! Hmm, hmm. Ja, dette kommer sikkert til å holde på i lengre tid, med mindre akkurat DU har noe jeg kan blogge om! Eller så bare tar jeg en bloggPAOSE snart, slik at da har Janne-Grete en mindre blogg å lese, stakkaren. Som driver å maser på meg 24/7 om et nytt blogginnlegg. Og sånn btw, har eg nettopp spist mat. Men ikke hamburger da, dette er en burger som jeg spiste sann ca. hver dag når jeg var en uke i Bergen i sommer med tøttene mine <3 

Fant du dagens budskap i teksten? Isåfall, svar meg. ASAP!

WTF.. birthdat 2nite

I dag var jeg på byen å sendte mobilen min på reprasjon, fmlfmlfml. Nå sitter jeg her med en nokia uten kamera, og uten snake. Kjenner et stort savn på htc'en min. Håper du kommer tilbare snart!

Nettopp spist Pizza fra PB. Straks skal eg ut til Marie å spise nomnomtaco om nomnom mat. Så er det bursdag til finejenten Marie. i kveld skal jeg kose meg mye med folk og andre ting.  Skal ta mange bilder, så viss jeg får dem importert til datan, skal jeg legge dem ut. 

hva skal du i kveld?

ha en fin kveld videre, for det skal jeg! 

lørdagsmorgen med blåbærsylte og bananer

God morgen Norge!

Atm, sitter jeg under dyna, i en jalla kul designerstol, med tv2 zebra og en munnfull med skive med smak av brød, blåbærsyltetøy og banan. Og et glass med appelsinjuice til venstre for meg. På tv2 zebra er det Cleverland Show som går, men også Akward på MTV. Og med litt Closer av Kings of Leon.

Her er noen bilde med tidenes mest crappy kvalitet. Har egentlig planer om å ta førdebussen til førde som går om tre kvarter her fra brandsøy med stesøsteren min. Men hun svarer verken på facebook eller når jeg ringer henne. Og jeg er nødt til å dra inn til førde for å hente tingene mine som jeg gjømte der i går. Halvparten av det som betyr noe ligger jo i et skap inne på firda billag i Førde. That's sucks!

Ring, Ring.. Venter på svar av Anna.

Hva spiste du til frokost?

Mariell er rar.

helene er en kar.

en fin venn som dusjer i oldenvann

Heisann! Bare for å blogge skal jeg skrive om min nåværende sidekamerat som er i fra Oldedaolen, der de sier ao i nesten hvert eneste ord. Her er en liten ordbok for dere som ikke kan oldedalsk

Flaot = Flaut
Saosekopp = surrekopp
bakkjeleggja = begynnelsen av bakken
gå å brynj svartebørka = det er svart ute, slik du ikke kan se hvor du går
saod = liksom bææ (altså sau)
graot = grøt
hald = sting i magen
aoe = øye
++ spør om det er noe mer du lurer på som er på oldedalsk 

Denne jenten kommer altså fra den plassen der di har oldenvann i springen, hun drikker og dusjer i oldenvann. Kult? Åjadda! Det er det ikke mange som gjør. Viss hun ser noen som drikker imsdal vann, så sier hun: "eg blir saora langt inni hjartet!"

Men denne jenten snakker faktisk spesiellt. Men "men ho er veldig kun og snill, og er har aldri møtt ein så fantastisk jente som ho. Ho har så fine aoe, og lager god graot, men ho er litt av ein saosekomm. Då blir eg litt flaoe."


Her var du fin på haoret!

hundre sanger iløpet av et innlegg. kult?


Hei og hå! Vet som vanlig ikke hva jeg skal blogge om, så da kan jeg bare skrive om null og ingenting? 
Sann akkurat nå i nuet chiller jeg i sengen med Justin Bieber, og hører på chillings musikk. Egentlig vil jeg bare sove, men halve meg gidder ikke. Og halve meg trygler og ber om å få sove. Faktisk så hører jeg på Stuck in The moment. Men nå hører jeg på New Shoes og tenker på å ta en powernap.

Senere i kveld skal jeg og folk låne klasserommet for å se på skrekkfilm på storskjerm. Skal ta med meg pute jeg. Selvom jeg bare kommer til å klemme den hard. Klarer ikke ta øynene bort fra skjermen. Jeg er en person som må få med meg alt, er ikke like gøy å gjemme seg under en pute. 

Langt, uinteressangt og kjedlig innlegg, iknow! Tror ikke noen gidder å lese hele engang. Skriver noe bare for å legge ut et innlegg, sånn egentlig. Nå hører jeg på Kings of Leon - Pyro. Når jeg har hørt på en del sanger bare i løpet av dette innlegget, sier det seg selv at jeg bruker lang tid for å skrive et innlegg. Nå er det ny sang, LOL! Tror jeg stopper nå jeg, hadebra!

Synes om sangen og bildet?
Hva hører du på akkurat nå? 

ny sang av kings of leon - closer. omg nå stopper jeg, hade!

Et bilde av deg selv som du ikke er fornøyd med


Hmm. Kan vel egentlig bare legge ut alle bildene av meg selv da. tulla. Men er en del. Må bare se igjennom facebook, for der ligger vel de aller fleste bildene av meg..

To minutter senere, bla gjennom filene for å finne bildet. Last opp..


Oh mai gaad! Tror dette er blandt topp 10 verste bilde! hahah, villt stygt av meg, ser jo ut som en rugby'ball(?) ! :)

Ha-He-Hi-Ho-Hu-Hy-Hæ-Hø-Hå!
Hva synes du? 

Strax blir det powernap! (kansje)

A day in Bergen City!

Heisann sveisann! 

Akkurat nå er jeg dausliten etter å ha tråkket rundt om i Bergen sentrum, med Ida, Oda og Ingeborg . Planen min var egentlig å ta piercing i navlen. Først gikk jeg innom Witchy-Bitchy, men det såg så jallah-jallah ut, så jeg var skeptisk. Så gikk vi videre til Leading-Light, der såg det ganske bra ut. Skulle bort i kassen for å bestille time da, så sa di at jeg måtte være 16, og jeg blir jo ikke 16 før på fredag i neste uke. Kjiipt! Da får jeg ta det igjen en annen gang.

Kansje kommer det bilde av innkjøpene, viss jeg gidder. hehe. Er en superdårlig blogger som skrive superduper teit! :)


Chillings på Bergensbåten


Peace out, nå er det middag!

Hva synes du jeg brude gjøre for å forbedre bloggen min?
Hva synes du om sangen? 

Gratulerer med truselappen Miriam

 

 

Overskriften sier vel det meste! GRATULERER MED DAGEN VERDENS BESTE MIRIAM! Nå har du fått truselappen, og er ferdig med å øvelsekjøre! have fun! live your life! Du skal bare vite at jeg elsker deg, og er TAKKNEMLIG for vårt vennskap, søsterskap, bestevennskap, kjærlighetsskap, pluss andre skap (?)

Sick synd i at vi bor altfor langt borte fra hverandre, slik at vi ikke får sett hverandre hver dag lenger. Bare på fredager, då kan vi skype og kan se hverandre! wiwi! Elska deg tøtta mimimi! 

Har kjent henne siden begynnelsen av åttende klasse, og siden den tid har vi vert bestevenner. Og hun er en av de persone jeg stoler aller mest på, som jeg sier alt til og gjør alt med. Avogtil tar folk tilogmed feil av oss, for de tror vi er søsken/tvillinger. Men det er ikke vi enige. Men det skjer ikke lenger, fordi hun har farget håret brunt

Vil du gratulere Miriam med dagen? Gå innom bloggen hennes www.mirchan.blogg.no

Min bestevenn lever sin siste dag med meg som femtenåring

Nå chiller jeg hos bestevenninnen min som lever sin siste dag som femtenåring! Enda en natt skal jeg sove hos henne til den dagen hun har bursdag (gjorde dette også for 2 år siden, da vi gikk i niende klasse) 

Her er noen biler som vi sikkert tok for ett år siden. Den tiden Miriam var blond, og jeg hadde pannelugg

Wiwi, vi er noen fine jenter. For å få noe utav kvelden, skal meg og Miriam ta noen bilder. 
Miriam, har forresten fått seg blogg, den kan du lese her!

Dette innlegget skrev jeg for å ha noe å blogge om, eller bare for å blogge. hihi. Også skulle jeg informere om at Miriam hadde fått seg ny blogg. Vi hadde forresten en blogg i lag før som het m8m.blogg.no.

Speekz Creepz! mehlol :)

photoshop tutorial

I dag så skulle vi lære litt om photoshop på egenhånd på skolen. Jeg endte opp med å lage noe sånt som på bilde over. Det er litt sånn space aktig, noe sånt.

Hva synes du om sangen?
Hva synes du om bilde jeg lagde? Mariell

Seksten år gammel jente fra den vestlige byen Florø. Elsker godteri, mat og venner. Følg meg på twitter.

arkiv

Mai 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011design

Hanne