I hvilke situasjoner er du avhengig av god lyd på ørene?

Jeg er stort sett avhengig av god lyd til ørene. Når jeg går til skolen, når jeg er på skolen, når jeg jogger, går turer, tar buss, når jeg leser, gjør lekser, for å konsentrere, når jeg er alene og når jeg er med venner. Aller mest trenger jeg god lyd på ørene når jeg skal hjem i helgene. Å bruke seks lange og kjedelige timer hver eneste helg bare på buss, kan det fort bli kjedelig. Bose OE2i audio headphones henter virkelig fram dybden og klarheten i yndlingsmusikken din. Den tynne hodebøylen og de myke øreputene gir en ekstra behagelig passform. Ved hjelp av den kombinerte fjernkontrollen og mikrofonen på ledningen, får du også praktisk tilgang til Apples Iphone, Ipad og Ipod.

Hodetelefonene kommer i sort eller hvit, og kan lett brettes sammen og puttes i veska eller bagen. Et perfekt produkt for deg som vil ha god lyd uansett hvor du er!


Klikk her for mer info om konkurransen!

Mitt verste mareritt

Oh lord.. I dag tidlig ble mitt verste mareritt oppfyllt. I flere dager har jeg gått å tenkt på det verste, drømt om det verste, hatt dårlig magefølelse, også i dag tidlig skjedde det. Alle i klassen trekte hver sitt kort, på de kortene sto det hva vi skulle ha om i medietentamen. Vi tok rekkefølgen alfabetisk, person etter person. Det minket på de beste tingene. Så var det min tur, min tur til å trekke en lapp. Jeg hadde den dårlige magefølelsen, jeg visste jeg kom til å få en drittoppgave. Jeg kom opp i AVISJOUNALISTIKK, hallo?? Jeg kan ikke skrive. Så helt siden klokken ni i dag tidlig har jeg surfet på nettet etter informasjon om snus som øker risikoen for kreft. Ringt røketelefonen og greier. Informasjon har jeg nok av. Men det aller største problemet mitt er å bruke all informasjonen til å sette sammen en god og strukturert tekst. Nå gjenstår bare 150 stygge ord, så er reportasjen min ferdig <3<3


Et bilde av meg som Sandra tok på Lørdag elns, står sånn btw på en ødelagt bro, som er over en elv, wuhu

I

I morgen skal vi ha medietentamet på skolen. Noe som jeg gruer meg til. Vi kan komme opp i foto, grafisk-design, film, journalistikk(?) og web-design. Jeg har i hvertfall ikke lyst til å komme opp i journalistikk, grunnet at jeg har skrivevansker eller film fordi jeg ikke liker å filme og redigere.. For meg hadde det vært best å komme opp i foto, eller grafisk-design, fordi det er det jeg er flinkest til. Web-design funker også bra, i og med at jeg fikk 5+ på nettsiden som jeg lagde tidligere i år. 

Hvis jeg kommer opp i jounalistikk eller film, blir sikkert noen av reaksjonene mine slike utover dagen:

Har jo null peiling på hvordan man skriver jounalistikk en gang (?)

foto: glede


fine fine Ingeborg

2409512 inspoi samme båt

De aller fleste har en person de kan gå til, uansett hva. En person som forstår deg, som sier i fra, støtter deg og forteller deg ting hvis du tenker feil. Noen som hjelper deg ved en hver anledning. Som ikke svarer nei eller jeg gidder ikke. Det er herlig å ha en slik person å kunne gå til. Som er i samme båt, stopper å løpe når jeg blir sliten. Rett og slett mett av sår, så derfor legger du plaster på det.


Ingeborg, Sofia og Marie tre herlige venninner som jeg tok bilde av på 17 mai.Mariell

Seksten år gammel jente fra den vestlige byen Florø. Elsker godteri, mat og venner. Følg meg på twitter.

arkiv

Mai 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011design

Hanne