hundre sanger iløpet av et innlegg. kult?


Hei og hå! Vet som vanlig ikke hva jeg skal blogge om, så da kan jeg bare skrive om null og ingenting? 
Sann akkurat nå i nuet chiller jeg i sengen med Justin Bieber, og hører på chillings musikk. Egentlig vil jeg bare sove, men halve meg gidder ikke. Og halve meg trygler og ber om å få sove. Faktisk så hører jeg på Stuck in The moment. Men nå hører jeg på New Shoes og tenker på å ta en powernap.

Senere i kveld skal jeg og folk låne klasserommet for å se på skrekkfilm på storskjerm. Skal ta med meg pute jeg. Selvom jeg bare kommer til å klemme den hard. Klarer ikke ta øynene bort fra skjermen. Jeg er en person som må få med meg alt, er ikke like gøy å gjemme seg under en pute. 

Langt, uinteressangt og kjedlig innlegg, iknow! Tror ikke noen gidder å lese hele engang. Skriver noe bare for å legge ut et innlegg, sånn egentlig. Nå hører jeg på Kings of Leon - Pyro. Når jeg har hørt på en del sanger bare i løpet av dette innlegget, sier det seg selv at jeg bruker lang tid for å skrive et innlegg. Nå er det ny sang, LOL! Tror jeg stopper nå jeg, hadebra!

Synes om sangen og bildet?
Hva hører du på akkurat nå? 

ny sang av kings of leon - closer. omg nå stopper jeg, hade!

justin bieber - mistletoe

Kjenner at jeg små gleder meg til jul allerede nå. Men tror ikke jeg er den eneste der altså! Å bare se julebrusen, kakemenn og pepperkakene i butikken får meg til å få julestemning. 

I går viste Miriam meg en sang hun fant på spotify, nemlig en ny sang av Justin Bieber. Vi begge digger Justin, så da måtte hun vel bare vise den til meg. Den hørtes ganske kjent ut. Men fin var den! Også er det jo julesang, fikk meg lyst til å ville ha jul ennå mer!

Er jeg den eneste med julestemning?
Liker du Justin Bieber? 

fin høstdag på vassenden, ja

Ligger nå på sofaen til Janne, og skal sove her i natt. Helt alene. Hører på fnisingen til Janne og Ida som ligger på rommet ved siden av meg. Føler meg ganske så loner her jeg ligger alene. 
Hadde faktisk heldagsprøve i dag, ble tidligere ferdig enn hva jeg pleide når jeg gikk på ungdomsskolen. Skrev et kåseri om barne-tv. gikk nå, ok--, Så bestemte jeg meg for å besøke Bente og Adelaine som bor på Vassenden, som er ca. 1 time med buss unna Sandane. Der kosa vi oss og tok litt høstbilder, fikk ikke tatt så mange fordi solen gikk ned. Adelaine kunne nesten ikke være med oss for hun skulle på kali (?) noe japansk kampsport med pinner eller noe sånt.

Her er noen av bildene som meg og Bente tok i dag.Bente er så herlig!

Er ganske fint på Vassenden, når det er lyst ute da. Er ikke så stor fan av mørket, hehe! Nå skal jeg straks sove, i morgen er det ID-dag hele dagen på skolen. Å heldig som jeg er så sover jeg i sentrum i hybelen til Janne. Og det har avstanden som en lillefinger til butikkene og skolen. Da blogges vi sikkert i morgen da.
Gott natt og søv gøtt! 

Hva synes du om bildene?
Likte du sangen? 

my hair became pink

I dag har jeg fikset håret mitt, det var litt skummelt. Men resultatet ble no bra da. Nå skal vi ut å ta flere bilder. Snakkes!

Er rosa hår tøft?

Ginger med sangstemme!

Synes han her var flink jeg :)

Flink?

sweet kids

  
    
  
  
    
//weheartit - døds søtt! sånne par'banebilder er dødssøtt! 

vi hjerter det              

//weheartit. Elsker weheartit, sitter å er innpå det hele tiden, nesten som facebook for meg! 
Nå sitter jeg i kantinen(?) og chiller med musikk og photoshop, vet ikke hva jeg kan skrive om. Har spist bolle og drukke olden eplevann med kullsyre viss du lurte! :) 

Liker du weheartit?

cute

Ialwayswantmore HGHCLSSBBEE :) kill yourself, save the world foto de tudo_do_caio en 19/10/11 - Fotolog DonovanTrip GIRLS.GUYS. Never forgot what u said i'm a princess ✿(。◕‿◕。) Untitled Je favoriete plaatjes - Hyves.nl if you want to play it like a game well come on, come on let's play I belong here. Baby you light up my world like nobody else My refuge now. Resultados da Pesquisa de imagens do Google para http://data.whicdn.com/images/14484209/tumblr_lih1fzYSES1qi1wzno1_500_large_large.jpg Wild, Sexy Thoughts - Page 36 of 41 Talia Tequila Eres tu mi Corazón ♥ kiss in the rain - Grafika Google Hora de Sonhar Larissa Sampaio: Dezembro 2010 我们曾相爱,想到就心酸。 I belong here. I belong here. Someone like you Tumblr My Own Monster ?ï? I belong here. World Photo Geschichte ;) ImageShack® - Online Photo and Video Hosting HEY IDIOT, I love you :-* ja kocham ? - blog dost?pny pod adresem diana1257.pinger.pl WE ARE YOUNG, WE RUN FREE boy, couple, girl, kiss, love - inspiring picture on Favim.com miss TineLinea I belong here. ­ Hello. Goodbye. Far away Photos of Norges søteste kjærestepar zabi?am Ci? w sercu . - plannadwaoddechy.pinger.pl Untitled Sexy Pictures DTF? foto de malditaaconchuda en 9/09/11 - Fotolog mejorará... - Fotolog Friendship and love. ? Výsledky obrázk? Google pro http://favim.com/orig/201108/14/couple-cute-forest-kiss-kissing-Favim.com-122821.jpg Výsledky obrázk? Google pro http://data.whicdn.com/images/11844597/boy-couple-cute-girl-kiss-kissing-Favim.com-101248_large.jpg%3F1310379420 | 500 ?????????? Tumblr boy and girl | Tumblr - Polyvore Kiss Me Bi?ch Tumblr Mooie zinnen, Achtergronden - Hyves.nl Love is something worth fighting for. - Polyvore Melody of my Heart : 1 of 4 Smile, you're beautiful Smile, you're beautifulGIRLS.GUYS. (42) Facebook He makes me perfect By Julia Slike profila make beautiful memories Untitled Untitled Untitled Obliviate ? I believe in love '' I believe in love '' Untitled Obliviate ? CHAMPAGNE POWER Myspace
//weheartit. omagaaad, sånne bilder er så søte, blir jo nesten forelsket i bildete jo!
Tihiihiihi, jeg er så søøøt! :)

Hva synes du om slike bilder? synes du dem er søte?

i swear my brain is 70% song lyrics

Likte du noen av sangene? Hvilken?

gralla med dagen megselv-grattis med sengelappen!

I dag har jeg bursdag og fyller 16-år! wiho! Nå trenger jeg ikke lenger å være "flau" over at eg er den eneste som er 15-år. Også fikk jeg jo gaver på skolen også da! sjekk her!Dette fikk jeg, Sengelappen, kondomer, sjokoladefundant + 12 nudler og 2 dropspakker som jeg hadde glømt igjen i hybelen til Ida. Også deltok Janne-Grete, Alice Beate & Marie på gaven!

Så skrev Ida et supersøtt dikt til meg, lånte dette fra bloggen hennes!

Mariell makrell, du er så fin
er så glad for at du er min

dag for dag vi bilde tar 
viser kvar ein kar
at vi er ein smule rar

vi er blitt så nære
eg og du mi kjære

håpar du for ein fine dag
etter bittelitt mediefag

Hell og lykke skal du få
+ litt nudla attepå

For en poet. Sjekk ut bloggen hennes her! 

Talking dog - dub!

Hva synes du?

Et bilde av deg selv som du ikke er fornøyd med


Hmm. Kan vel egentlig bare legge ut alle bildene av meg selv da. tulla. Men er en del. Må bare se igjennom facebook, for der ligger vel de aller fleste bildene av meg..

To minutter senere, bla gjennom filene for å finne bildet. Last opp..


Oh mai gaad! Tror dette er blandt topp 10 verste bilde! hahah, villt stygt av meg, ser jo ut som en rugby'ball(?) ! :)

Ha-He-Hi-Ho-Hu-Hy-Hæ-Hø-Hå!
Hva synes du? 

Strax blir det powernap! (kansje)

Utfordringer til MariellMakrell

 Da har jeg tenkt å ha en slags "utfordring" med meg selv. Fikk inspirasjon fra hybelkaninen min. Sånn jeg har noe å blogge om de neste dagene/ukene/månedene? får ta det som det kommer, tviler på at jeg kommer til å ta alt med en gang. Kommer helt sikkert til å ta di hultibulti. Utfordringene tok jeg fra min gamle blogg. Har bare endret på den litt! :)

 • 1 - Et bilde av deg selv som du ikke er fornøyd med.
 • 2 - Bilde av håret ditt
 • 3 - 10-20 ting om deg selv
 • 4 - Fake a smile bilder av deg selv
 • 5 - Noe du elsker
 • 6 - Noe du savner
 • 7 - Hvilken musikk hører du på?
 • 8 - Favoritt skuespiller
 • 9 - Noe du gleder deg til
 • 10 - Din verste uvane
 • 11 - Meningen bak bloggnavnet ditt?
 • 12 - Sminken du bruker
 • 13 - Hva slags godteri liker du?
 • 14 - Hva spiste du til middag i dag?
 • 15 - Ti ting du ønsker deg
 • 16 - Bilder av deg for ett år siden.
 • 17 - Band du liker.
 • 18 - Bilde av noen du er glad i.
 • 19 - Hvor får du inspirasjonen din fra?
 • 20 - Tre sanger du aldri går lei av.
 • 21 - Spotifylisten din (viss du har)
 • 22 - Drømmetypen din.
 • 23 - Bildet av rommet du sitter i nå.
 • 24 - Favorittklesplagget ditt.
 • 25 - 
 • 26 - 

Etter hvert kan du trykke på dagene, for å så komme til innlegget med utfordrignene på.
Burde jeg ha med et bilde? jada, okei da.. 'wtf?? skjer med skriften?'


Har jeg glømt noe? jaaa .. en sang! 


Tror du jeg kommer til å klare dette?
Kom med forslag til hva jeg kan ha på utfordringslisten min da! 

Loco Loco - It burns, burns, burns

Jævlig funny, random, jalla'jalla sang. 

cupidsChokehold ' coockiejar ' stereohearts


Surt men søtt bilde av meg og Cecilie 
Liker du Gym Class Heroes? 'wtf skjer med skriften?'

null overskrift betyr null blogglyst?


Skrillex at Lallapalooza / Hard Fest Weekend


Korn 'Narcissistic Canibal (Feat. Skrillex and Kill The Noice

Random bilde som vi tok og redigerte på skolen for litt siden. Har null blogglyst, ligger hjemme som en slapp fisk og bare ligger i sengen. Har ikke gjort en drit i dag, bare spist middag og dusja. Snart skal jeg tilbake til Sandane der jeg går på skole, nå er høstferien over og det er en ny uke med skole. Wiho. Gruer meg til å stå opp, har sove sann nesten hele ferien. Kunne godt sovet enda mer.

Tips til hva jeg kan blogge om? 
Synes om Sangene og bildet? 

A day in Bergen City!

Heisann sveisann! 

Akkurat nå er jeg dausliten etter å ha tråkket rundt om i Bergen sentrum, med Ida, Oda og Ingeborg . Planen min var egentlig å ta piercing i navlen. Først gikk jeg innom Witchy-Bitchy, men det såg så jallah-jallah ut, så jeg var skeptisk. Så gikk vi videre til Leading-Light, der såg det ganske bra ut. Skulle bort i kassen for å bestille time da, så sa di at jeg måtte være 16, og jeg blir jo ikke 16 før på fredag i neste uke. Kjiipt! Da får jeg ta det igjen en annen gang.

Kansje kommer det bilde av innkjøpene, viss jeg gidder. hehe. Er en superdårlig blogger som skrive superduper teit! :)


Chillings på Bergensbåten


Peace out, nå er det middag!

Hva synes du jeg brude gjøre for å forbedre bloggen min?
Hva synes du om sangen? 

Bring Me The Horizon & Bullet For My Valentine

Musikkbloggen Radio24 har nå laget en konkurranse. I den konkurransen kan du vinne et år's forbruk av spotify premium, til en verdi av 1200 kroner. Link til konkurransen finner du HER

Mitt favorittband er det britiske metalcore bandet Bring Me The Horizon eller Bullet For My Valenting klarer ikke helt å bestemme.
Men favorittsangene mine av dem er 

Bring Me The Horizon - Blessed With a Curse

og Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall


Grunnen til at jeg burde vinne, er vel fordi jeg allerede er gått tom for spilletid på Spotify. Og premien blir jo gitt ut den 21. oktober, som faktisk er den dagen jeg har bursdag på. Hadde vært litt kult å fått Spotify Premium til bursdagspresang. Også lever jeg jo studentlivet og bor på hybel 2,5 timer borte fra foreldrene mine, så jeg lever nesten på stipendet mitt, hoho! Så nå bruker jeg sann egentlig youtube spillelister. Hadde vært gøy å kunnet bruke spotify uten å vente lenge på tre nye timer, som går tom på et blunk. Også kan jeg bruke det på mobilen når jeg skal ta de lange bussturene hjem! ;)

 

Hva er ditt favoritt band? 

shit'man! Dette må du høre, gåsehud!


Trykk på bildet for for å komme til sangen, spol til 02:30 og hør! Det gikk ikke an å dele videoen, fordi forespørselen ble deaktivert eller noe sånt. Hun synger Adele - Someone like yoy Hva synes du?

Hva synes du?

Frisøren skamklipte henne, nå skal jeg ta over!

Akkurat nå skal jeg leke friør. Skal nemlig fikse panneluggen til Cecilie, siden frisøren hennes skamklipte henne. Dette blir en utfordring

 

Hva synes du om dette?

 

Ops, saksene mine funket ikke. så da bør hun dra til en skikkelig frisør i steden :)

djizes. liten jente med talent altså!Tnawz! sick skjønn jente som synger utrolig bra! Bare hør refrenget og se innlevelsen! Sykelig skjønt! 

Hva synes du?

Sick funny musikkvideo, I'm sexy and I know it

Fyfaen til teit men funny musikkvideo LMFAO har laget da. haha, sjekk den ut. Spol til refrenget som begynner 01:00, se også 02:10. Dør av latter!

LMFAO - Sexy and I Know it

Hva synes du? 

SKRILLEX LIVE - fri aldersgrense!

AIAIAIAIAI! Satt på facebook nå i sted, så såg jeg The Voice delte en lenke. OM AT DET ER BLITT LAGET EN SKRILLEX LIVE KONSERT FOR DI UNDER 18! ME WANTS! Hadde vært en perfekt bursdagsgave! 

Jeg ropte nettopp på moren min å sa at dette hadde vært den perfekte bursdagsgaven, og så får jen den kansje! wiiiwiii! 

Hadde jeg fått sjangsen til å dra på dette her, hadde jeg lett vert med! Tatt fri fra skolen, et eller to fraværsdager skader ikke så mye, her er det Skrillex det er snakk om! :DSkal du?

Ny header eller beholde den gamle?

Denne lager jeg i full fart mandags morgen. Så lurte jeg på om jeg kunne brukt denne, eller om det er noe jeg skulle forandret? Eller om jeg bare skal bruke den jeg har nå? 
Er usikker, fordi jeg føler denne er litt sånn.. basic kjedelig 

goodmorning, music and some pictures

God Morgen mandag! Jeg har akkurat spist frokost, men gikk rett tilbake til den gode sengen som er Miriam sin. Er sick kaldt her akkurat nå. Miriam lever sin første dag som 16-åring, og neste uke er det min tur! wiwi! 
Miriam hadde så lyst til å ha en photoshoot i går, så da tok vi en del bilder. Jeg sitter å redigerer dem i photoshop nå, og tenkte at dere kunne få se noen. Kan si jeg er den verste modellen som kan finnes, klarer ikke smile skikkelig på komando, blir et "fake a smile" bilde. Og ser villt fucka ut, men samma det da , lololol :)

 


Blondinen er meg og brunetten er min kjære bestevenn Miriam

Hva synes du om sangene og bildene?


Gratulerer med truselappen Miriam

 

 

Overskriften sier vel det meste! GRATULERER MED DAGEN VERDENS BESTE MIRIAM! Nå har du fått truselappen, og er ferdig med å øvelsekjøre! have fun! live your life! Du skal bare vite at jeg elsker deg, og er TAKKNEMLIG for vårt vennskap, søsterskap, bestevennskap, kjærlighetsskap, pluss andre skap (?)

Sick synd i at vi bor altfor langt borte fra hverandre, slik at vi ikke får sett hverandre hver dag lenger. Bare på fredager, då kan vi skype og kan se hverandre! wiwi! Elska deg tøtta mimimi! 

Har kjent henne siden begynnelsen av åttende klasse, og siden den tid har vi vert bestevenner. Og hun er en av de persone jeg stoler aller mest på, som jeg sier alt til og gjør alt med. Avogtil tar folk tilogmed feil av oss, for de tror vi er søsken/tvillinger. Men det er ikke vi enige. Men det skjer ikke lenger, fordi hun har farget håret brunt

Vil du gratulere Miriam med dagen? Gå innom bloggen hennes www.mirchan.blogg.no

Min bestevenn lever sin siste dag med meg som femtenåring

Nå chiller jeg hos bestevenninnen min som lever sin siste dag som femtenåring! Enda en natt skal jeg sove hos henne til den dagen hun har bursdag (gjorde dette også for 2 år siden, da vi gikk i niende klasse) 

Her er noen biler som vi sikkert tok for ett år siden. Den tiden Miriam var blond, og jeg hadde pannelugg

Wiwi, vi er noen fine jenter. For å få noe utav kvelden, skal meg og Miriam ta noen bilder. 
Miriam, har forresten fått seg blogg, den kan du lese her!

Dette innlegget skrev jeg for å ha noe å blogge om, eller bare for å blogge. hihi. Også skulle jeg informere om at Miriam hadde fått seg ny blogg. Vi hadde forresten en blogg i lag før som het m8m.blogg.no.

Speekz Creepz! mehlol :)

a good firend, a best friend

Synes om bildet og sangen?

 

photoshop tutorial

I dag så skulle vi lære litt om photoshop på egenhånd på skolen. Jeg endte opp med å lage noe sånt som på bilde over. Det er litt sånn space aktig, noe sånt.

Hva synes du om sangen?
Hva synes du om bilde jeg lagde? 

Sunn, god, billig laksemiddag!Har koset meg med Ida og laks! Nå skal vi strax ha hardcore naturfagpugging!

En artist jeg vil sterkt anbefale viss du vil ta det litt chill

En av mine favorittsangere er lett Boyce Avenue. Han synger utrolig fine sanger. Jeg hører minst på han en gang daglig, og har hørt på han i en god stund nå. Han synger så mye bra! ÅHR jeg elsker han! Han synger sanger som andre artister synger og lager elns. Han synger då coverlåter (viss det er det, det heter?)
Jeg og Cecilie elsker han i såfall, i natt satt vi å skypet samtidig som vi begge sang til han når han sang Rolling in the deep.

Mine to favorittsanger av han er desse to her:

Tract Chapman - Fast Car (Boyce Avenye & Kina Grannis acoustic cover)

Adele - Rolling In The Deep (Boyce Avenue acoustic cover)


Hva synes du?

Må bare legge ved at jeg synes at jeg skriver jævli fucked når jeg skal skrive et innlegg.

Barndomsminne ..

Har så utrolig mange gode minner med sangene til Black Eyed Peas! hihi. De har vert idolet mitt siden, ivertfall tredje klasse. Då gikk je å sang "shut up" med en venninde på sing star. Også danset vi til "My humps" når den var komt ut. Black Eyed Peas har fortsatt bra musikk. Men jeg har merket at de har skiftet litt på musikkstilen. Men det er jo bare bra det, for jeg har skiftet musikk-smakenmin til mer sånn electronic/dubstep og rock. 

The Black Eyed Peas består av 4 artister. Noen som dere i vertfall kjenner til er will.i.am & Fergie. De to andre er Apl.de.Ap & Taboo. funny navn synes eg. mehe. Jeg kan ikke så mye om dem sånn egentlig. De to siste måtte eg google. 

Hører ikke så mye på dem nå lenger, men jeg synes dem er helt greie. Men jeg elsket dem før. he-heHva synes du om Black Eyed Peas?

It Will Rain


//canoneos500d, et av de første bildene jeg tok med speilefleksen min, bilde tatt i fjord sommer. 

Nå sitter jeg og snufser, klør i halsen, hoster og skyper med Adelaine. Kos kos! Har nettopp vasker og ryddet kjøkkene og halvegs ryddet soverommet mitt. Skal strax sove for så gå på skolen i morgen og etter det skal jeg til Førde å være med peepz. Skal bli kos! 

Nighty'night!

God morgen Norge!

I dag våknet jeg av et sterkt lys traff meg i øyet, nemlig solen. I dag er det sol og varmt ute. Har for såvidt nesten stått opp, men har allerede spillet et spill med Viljar og spist yoghurt til frokost. Nå sitter jeg inne på gamlerommet mitt som stesøsteren min har overtatt fordi jeg har flyttet. Jeg hiller til sangen Rolling In the Deep som Boyce Avenue synger av Adele. Samtidig jeg hører lyden av Cartoon Network ute på stuen. 

Jeg fikk sånn plutselig lyst til å ta noen bilder, men får ikke ta skikkelige bilder siden kameraet ligger hjemme på hybelen. Dette er då den fine utsikten som jeg får når jeg går ser ut viduene vi har i huset. Elsker utsikten, den er så fin på slike "sommer" dager som dette. 


Utsikten jeg har ifra rommet "mitt"


Kan si jeg savner å våkne opp til en slik fin utsikt som dette her. 


Meg for sånn noen minutter siden. Null sminke og hestehalesveis. awyeah!


Kul, eller ka?

Synes om sangen?
Ha en fin dag videre, og kos dere!


#1 ønskeliste


Knife Party ft. Skrillex - Zoology

Jeg er en jente på 15 som fyller 16 om 20 dager, den 21 oktober! Hver gang folk spør meg om hvor gammel jeg er så sier jeg: Jeg er 15 men blir 16 nå i oktober. Grunnen til at jeg sier det, er fordi jeg føler meg så liten når jeg sier jeg er 15, når alle sammen min rundt meg er 16+. Så igrunn fikk jeg lyst til å skrive ned hva jeg ønsker meg til bursdagen. 


weheartit//Mye, mye, mye, mye, mye, PENGER! bare norske penger. 
Lever studentlivet, så jeg er fattig student. Så hadde vert fin om noen hadde gitt meg et flax-lodd, som var en stor, stor gevinst inni.


weheartit//Bursdagsfest -
Har ikke feiret bursdagen min på år, så har sick lyst til å feire bursdagen min dette året her!


weheartit// svampebob-tskjorte. Har svampebobheadsett. Du finner mange på ebay


weheartit//cocacola hoodie - fant en på ebay, ikke dette bildet
 


Converse skoene,
kjøp di til meg på junkyard.


Kjole fra nelly
 - trenger ikke være denne, bare en som er fin og hadde kledd meg.Meg til høyre//Kjole fra Gina Tricot. 
Har prøvd den på, og den er ganske stilig. Bare uten tights då.


Skrillex t-skjorte - kjøpes herSkrillex - Live i Oslo spektrum! føyfæn, jeg har så jævlig lyst på skrillex live! Amagash, VÆR SÅ SNILL ANYONE Å KJØP EN BILLETT TIL MEG! KJØP TIL MEG HER! 

 


Googlebilde// Ønsker meg båt, fordi jeg elsker båtlivet, og får båtførerbeviset når jeg blir 16!

Billappen, og sykkellappen!

Kjøper du dette til meg, er du en knupp!Mariell

Seksten år gammel jente fra den vestlige byen Florø. Elsker godteri, mat og venner. Følg meg på twitter.

arkiv

Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011design

Hanne