no, i don't need alcohol to have fun


#HappyNevYear!

http://twitter.com/#!/Mariellmadjac


Hey, jeg har twitter. Det er fun, tihi. Follow meg, mehe. 

Bangarang EP

Lala .. Akkrat NÅ sitter jeg i den knøttlile sengen min på det flonka nye soverommet mitt og hører på det nye albumet til Skrillex. Det nye albumet til SKRILLEX  synes var fet ass, he-he.. Det nye albumet heter Bangarang EP, jeg synes det var ganske så bra. Akkuat som de fleste sangene Sonny Moore har komt ut med, men så er dette albumet bedre enn Scary Monsters and nice spiritsssss (??vet ikke hvordan det skrives??) Her likte jeg selv Right in best! Wuuupwuup


SKRILLEX - RIGHT IN 


SKRILLEX - SUMMIT (FT ELLIE GOULDING)


SKRILLEX - KYOTO (FT. SIARAH)


SKRILLEX - RIGHT ON TIME (12TH PLANET & KILL THE NOISE)
 


SKRILLEZ & WOLFGANG GARTNER - THE DEVIL'S DEN


SKRILLEX & THE DOORS - BREAKN'A SWEAT


SKRILLEX - BANGARANG (FT. SIRAH)

 

Liker du det nye albumet til Skrillex?

utfordringsvideo m/syja #1

Kos dere med del 1 av utfordringsvideoen, er ikke spesielt superbra da men ... leele, men ja. tralala. Ble ikke helt ferdig da, men...

 

koser meg med to fine jenter *hjerte*har nettopp kommet inn døren etter å ha vært ute i snøen å leika oss, tihi.. Vi har rosa sjaker og rosa neser, er jo litt søtt det da. Nå skal vi kose oss og bare , kulan! 

have a happy holiday!

GeoDaSilva: I'll Do You Like A Truck -- å likelike I'll do it like a truck. osv ...

Tornerose sov i hundre år

Etter å få det jeg ønsket til middag i går, som var noe salt kjøtt, og bestevenninnen dro hjem i syv tiden. La jeg meg godt ned under dyna for å sove. Åh så gooodt! :) sov helt til en våt jævla bikkja kom inn på rommet mitt og opp i senga  mi, fml. Ville sove mer. Men som ble umulig ettersom rommet var fyllt med lys. Og spotifyspillelisten min var sann nesten utspillt. k9z. Hadde da sovet i 16++ timer, ikke så mye ettersom jeg ikke har fått sovet ut ennå.

Hvor lenge sov du?

fuck yeah

artig bilde

#16 That awkward moment ..

skjer ofte med meg, skjer det ofte med deg?

#15 That awkward moment ..to kule jenter, ja

Penger fått, penger brukt. En stykk jente fattig blitt.

Penger fått, penger brukt. En stykk Mariell fattig blitt.

Endelig er en stykk Mariell nesten ferdig med det som heter julegaver. Har serr nesten ingen penger igjen på kortet. sadface.. Har såvidt kjøpt noe til meg selv, *ikke stolt/stolt* over meg selv. Tror jeg er ferdig, siden jeg alle på listen er strøke ut, med mindre jeg har glemt å skrive noen opp. Joda, da får jeg vel ta det senere. 

I Bergen by i dag så var det proppa fullt med mennesker, køer så lang som en tunell. Gatene var på en mengde med innbyggertallet i Kina. Var max stress å gå i gatene i dag. Er serriøst sick sliten i dag og. Har lyst å legge meg ned til å sove, men har ikke lyst siden jeg våknet halv ett i dag. Skal bli godt å sove, i kveld da. Men først skal jeg se på Dagfinn Lyngbø, Ka e vitsen?  


Ikke smile, ikke le, ikke vise tenner. En, to, tre!

en dag i Bergen by

Har da storkoset meg i Bergen med Cecilie, Rafnhild og Sunni *hjertehjerte*. Har klart å fått meg fine gnagsår på tærene mine og slitte hela. Lol. Dagens høydepunkt men som var dagens pine var vel da en random dame skulle stikke en stor nål inni navlen min også måtte jeg betale for det etterpå? wtf.. LOL. men jaja, nå har jeg vertfall piercing i navelææn, wiho. Synes det var litt vondt jeg, eneste negative med det er at jeg ikke kan ligge på magen, bruke høytlivkjole eller bade i saltvann og jeg må rense den, fml .. joda. Litt av min dag, har kjøpt meg myemye, men kan desverre ikke legge ut bilde fordi alt er julegaver. k9z


Meg og Cecilie spiser billig burger flere ganger daglig


Cecilie fant en brudekjole som hun skal gifte seg i 


Orgasme garanti, gittt


Møtte på han nissefar på galleriet vi. Han lyste opp den mørke kvelden vår 

 

nervøse faen

den grå fargen illustrerer hvordan jeg ser på livet mitt.
Ansiktsutrykken kan du tyde selv, jeg er sulten, har hjertebank
har vondt i magen
nervøs som faen...

... wish me luck ♥

medietentamen

I går skulle vi trekke hva vi kom opp i tentamen. Da kom jeg opp i grafisk design, der jeg skulle lage en meny og en annonse til kantinen vi har på skolen. Den er helt enkel og ok, ikke for mye stæsj på den. Har bare prtscr, så er ikke skikkelig kvalitet. men whatever. Er heller ikke helt ferdig

joda, er sikkert litt småfeil her. tralalala

Hva synes du?

different music to different moods

Hvilken type musikk jeg hører, kommer helt an på situasjonen/humøret jeg er i. Er jeg trøtt, lei, sliten eller bare vil ta det rolig pleier jeg å høre på mest mulig rolige chille sanger. Da jeg er i veldig godt humør kan jeg høre på alt mulig, bare det er gladstemning  inni musikken. Til vanlig pleier jeg mest å høre på  dubstep, thecno, hip hop, r'n'b, noen ganger pop, noen ganger rock. Det spørs. Enkelte kvelder kan det være sick morsomt å høre f.eks. på Ole Ivars, Vassengutene, Postgirobygget, og andre norske sanger som bringer frem den følesen av sommerkvelder med venner ute på bondelandet. 
Dette innlegget ble laget for flere uker siden, husker ikke helt hvilke sanger som er her under. Men bra er de/var de en gang. Kos dere!  


Hvordan er du? 

Julekalender-luke #10&11

Heldig jeg er heldig som har en så søt mamma som lager julekalender til meg ♥ Hver dag så sier hun: hmm, hva skal jeg finne på til deg i dag da? heheLitt skuff at jeg egentlig bestilte svampebobdeksel også fikk jeg denne rosa kaningreien da. Aner virkelig ikke hva det er for noe, sikkert noe chinise-opplegg, men skal nå bruke den, var jo litt søt også. Også i går såg jeg tidenes kuleste t-skjorte på h&m, den var gul også et søtt fjes på, nemlig svampebob, k9z. Fant den på guttebarneavdelingen .. men den passet da, akkurat. Skulle bare hatt den i en str større. Så da skal stemoren min inn på Tirsdag også kjøpe den til meg ♥ lovit

Hva fikk du i julekalenderen din?

it's the greatest time of year

Alle vet hva som skjer i desember måned! Det er nemlig tiden da alle husene blir pyntet med advendtstaker, julestjerner i vinduene, juletrærene i hagen, julelys på husene. Gatene blir fyllt med julelys og juletrær. Butikkene skal være fyllt med julepynt og spille god gammeldags julemusikk. Julehandelen av julegaver, og lommeboken blir tom. Du skal ha noe å glede deg til hver morgen, da kan du opne julekalenderen din, og det er en mindre dag til julaften. Det er tiden da du skal høre julemusikk samtidig bake kakemenn og pepperkake, bygge pepperkakehus med familien og drikke julegløgg. Lukten av julemat og smaken av julebrus.. Mmmmmmm, ekte christmasfeeling  //wehearit - lagde noen kolasjer med bilder fra weheartit.

Hva synes du om bildene?
Gleder du deg til jul? 

 

just waiting

En bildeserie av meg siden jeg venter på at Solveig skal bli ferdig med et eller annet, sånn at vi kan fikse oss til juleballer i kveld! skal du på juleball?

amazing beatboxing

visste dere at?

- jeg spillte hånball i to år?
- har gått på dans og drama? (ikke linke, men på fritiden da jeg var mindre) 
- liker å le, når jeg først får latterkrampe så blir den der en stund?
- jeg elsker musikk?
- bor tre plasser?
- jeg savner å bo hjemme? 
- er avhengig av facebook?
- har dårlig selvtillit?
- uten mobil er jeg kinda litt redd? 
- vet ikke hva jeg skal videre i liver?
- er litt fjortiss
- er lat?
- lika mat?
- er litt dårlig på skolen?
- er dum?
- har hatt tyve kaniner, tre geiter og syv katter på en gang?
- går på medier og kommunikasjon?
- liker å filme meg selv når jeg kjeder meg, også lage video av det? hahaha
- blogger for gøy?
- det er sann ca tre personer som vet sann ca alt om meg?
- blir lett flau? 
- at jeg blir i godt humør av musikk?
- har ofte hjemlengsel?
- at jeg bor timer unna bestevennene mine?
- er for øyeblikket fornøyd med livet?
- når jeg skriver dette har jeg rosa genser, blondt hår og drikker rosa saft?  var det noe du visste?

flink justin bieber, flink «3


credz til cecilie 

utfordringsvideo til jul!

I juleferien skal jeg feire jul i Stavanger med min kjære familie. Da kom meg og Synnøve på at siden vi begge har blogg, og vil ha noe å gjør på. Så tenkte vi at vi skulle lage en utfordringsvideo. Den skal filmes og legges ut på bloggen.


fjortizzz bilde av meg en lørdag, wihoo.

Så kom med mange forslag til hva vi kan gjøre på   

utfordringsvideoen! SENG MANGE FORSLAG,

TAKK PÅ FORHÅND <3

Sleeping is my drug#14 That awkward moment ..weallheartboys

//weheartit

vlogg: how to eat noodles

søndag tredje, nei fjerde desember 2011

Hei hå! Hoppsannlilå!

Ja, altså nå atm. chiller jeg i verdens beste seng, med den superdeilige dyna over meg, puten bak ryggen og Cecilie til venstre for meg. Cecilie fjerner sminken og ser på webcamvideoer av meg, superdupercool! Skriver som faen bare for å få laget et innlegg til Daniel Martin Strøm Søreng, Mats Johnsen og Ida-Louise Eikås. Cecilie ser på jomfru i nød og jeg er sulten som vanlig. Er komt på linje fire nå ja, heftige greier. Vil dere se et bilde av hvordan hånden min ser ut? 


Dritfint skille sant? lysbrun og rosa, fine greier det ja!


Tommel op for skille og bittelitt mas på blogging.
Bilde tatt 04.12.11 kl 03.00 faktisk, visst du lurte er det for ti minutter siden når jeg skrev dette tenk!

Men har null peil på hva jeg skal skrive, blogginnlegget hadde mye mening. Men skulle hvertfall nevne Daneil først da, så Mats og Ida. Fine mannogkvinnfolk, hygglige er de og. Kjenner ikke Daniel og Mats så godt heller da, men snille er det. Ida også da seff!

 


Kaicers Orchestra - Maestro (favorittsangen til Mats)


In Flames - Alias (favorittsangen til Ida)


http://www.youtube.com/watch?v=Qqt1c71BphY
Breaking Benjamin - Follow me
(favorittsangen til Cecilie atm)

Daniel vet jeg ikke, lol

>trykker du her, så ser du en konsert av In Flames i Oslo, og Daniel og Mats står fremst. Mats har btw blå genser. Ser du han?<

Jaaaa, hva synes du?

Everyday I'm Steppin' on the Beach


Everyday I'm Steppin on the Beach | credz til morten

 

nytt design
Satt her med lillebroren min og hadde nada ting å gjøre på. Satt å leste på forskellige blogger og la merke til at flere av bloggene hadde design fra Kine Skjerpen. Så kikket jeg på bloggen hennes da. Så fant jeg et design jeg likte og lagde en enkel header på fem minutter, men ser det er en del småfeil på den men samma det! Redigerte effektene på noen bilder. Og padam, et nytt design på 10 minutter! Ble litt fornøyd jeg :)

Hva synes du? 

en to tre, jeg busser hjem


Techno remix 2012 | creds til Miriam! 

atm sitter jeg på bussen på vei hjem. Så har lært meg å få til wifi hotspot på mac'en, creds til Madeleine! Så chiller jeg bare med musikk og er sulten, hehe! Har bare spist sjokolade i dag og en pakke med nudler, kjenner at magen min begynner å brommer som en trakror å greier. Skal bli deilig å komme hjem, ettersom det er en ting jeg skal få gjort. Blandt annet være med en venninne som jeg ikke har vært med på et halvt år, jentekveld, sjekke ut det nye rommet mitt, være med familien. 
stygt-arkivbilde

pretty lights get me high


5 & A Dime - Pretty lights get me highlitt sann chill sang, vert å høre :)

j'g my friend


a friend is one who believes in you when you have ceased to believe in yourself

jul hos mange

Det er jul nuuuuu. Hos mange, mange, mangeeeee. Alle drikke gløgg nuu!Mariell

Seksten år gammel jente fra den vestlige byen Florø. Elsker godteri, mat og venner. Følg meg på twitter.

arkiv

Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011design

Hanne